Wednesday, 6 February 2013

Segmen : My Bestie by Ika Atiyka

Satu segmen mengenai BESTIE oleh Cik Ika Atiyka. MENARIK. Dan sekali lagi saya cemburu plus-plus bila lihat comelnya belogs Cik Ika ni. Kalaulah saya pun *rajin* nak edit-edit belogs saya ni, mesti comel macam belogs Cik Ika ni juga. HAHA. Okey saya tak rajin. :P


Sweet tak banner kat atas? Comel kan? Macam saya dengan bestie saya. Cik Lyeen. HAHA. Dengan boyfriend saya tak boleh buat macam tu. Nanti bakal girlfriend dia ganyang saya nanti. HAHA.

Untuk quotes yang Cik Ika minta dalam segmen ni, hah. Ni dia. :D
__________________________________________________________________________

You knew you had found your true friend when in every moment in your life you knew that you have someone you can turn to, in good in bad. And yes, they will be there to cheer up your days. And for that you should be there for them too.
__________________________________________________________________________

2 comments:

  1. thanks join. Awesome quotes :D

    ReplyDelete
  2. hihi. Thanks.. Nanti buat lagi segmen banyak2 ! :D

    ReplyDelete