Wednesday, 6 February 2013

"Butterfly First GiveAway"

Segmen 'Butterfly First GiveAway'. Banyak segmen dan giveaway sekarang, dan ini antara yang menarik minat saya. Lagipun saya di-tag oleh Moriss MC yang turut menjoinkan diri dalam segmen ini. *duh. Rosak BM ~ haha


Comel saja belogs Cik Nurul Azieyan kita ni. Dengan warna purple yang juga favoriteku, dan belogs yang simple saja. Comel ! Nak join? Joinlaaaa. hehe. Sila KLIK pada banner comel kat atas and then tadaaaa! Join giveaway tu, dan hey. Tak nak follow belogs saya ke? Followlaa. haha

Baiklah. Dah siap. Jadi saya nak tag seorang geng belogers juga, iaitu Cik Lyeen comel :D

# Giveaway itu satu motivasi untuk berbelogs :D

7 comments:

  1. thank join... nti free..boleh lah BW peserta lain.. http://www.nurulazieyan.my/2013/02/peserta-butterfly-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Thanks @cik Fie. Hehe. Dah follow awak.

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama ;)

    http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. done follow #

    sudi follow kecik ye ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. http://www.nurulazieyan.my/2013/03/pengumuman-pemenang-butterfly-first.html

    ReplyDelete